Nemtudom miert nem mukodik a HP nyomtatom ?

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!
Van egy Hp nyomtatom ,a tipusa :
HP DESKJET  2050A All-in-one Series 
Szoval egy darabig jol mukodott meg minden tinta betolteve meg minden,aztan egyszer csak cdikokot nyomtatot es aztan meg semmit csak ugy kinyomta a lapot.mindent probaltam ujrainditast mindent.A fenymasolas se mukodik,mi lehet ennek az oka otleteket javaslatokat  .Elore is koszi 🙂

12 válasz

Nyilvános

Próbáld meg eltávolítani az  eszközök közül, aztán újra telepíteni a nyomtatót, nálam beszokott válni ilyen esetben ha semmi más nem használt (szintén HP All in One esetében).

#1
Nyilvános

A szoftver nelkul nem kellene mukodjon legalabb a fenymasolas?Nem masol csak kinyomja a lapot semmi mas,csak  ugy csinal mintha irna.

#2
Nyilvános

Esetleg eltömődtek a fúvókák azáltal h beszáradt a festék. Tintasugarasnál sajna előfordul. Szokott még problémát okozni a festék minősége is.

#3
Nyilvános

Nem okvetlenül kell menni a fénymásolónak külön ettől  (ha tinta hiba van akkor nem tudja a másolást megjeleníteni max. scannerelni).
Próbálj meg kinyomtatni egy teszt oldalt ,ha ott sem csinál semmit csak zakatol és ad egy üres oldalt akkor a tintával van a hiba  ahogy senkialfonz is mondta. fúvóka pucolás aztán ha ez nem válik be akkor meg másik tinta.
Ha a teszt oldal kijön rendben, akkor meg szoftver gond lesz vele.

#4
Nyilvános

“A szoftver nelkul nem kellene mukodjon legalabb a fenymasolas?Nem masol csak kinyomja a lapot semmi mas,csak  ugy csinal mintha irna.”
Már meg is adtad a választ. Hardware hiba: Festékellátás gond,fúvóka tisztítás. /Netán üres patron?/ Ha huzamos ideig nem használtad akkor beszárad a festék a nyomtató fúvókákba.Én fél napot pacsmagoltam a párom nyomtatóját egy kis ablaktisztítóval mire megindult a festék..

#5
Nyilvános

A fuvokat megtisztitottam de semmi elsore ad valami csikokat aztan meg semmi
 

#6
Nyilvános

A tisztitás az nem egy egyszerű móka. Régebben sokat foglalkoztam eldugult fúvókákkal , volt amelyiket sikerült megjavítani de kudarc is volt bőven , érzékeny kis jószágok 🙂 Nincsen külön megoldás a többféle márkára. Volt amelyik egy éjszaka ázott az “alkoholban” , és olyan is volt melynek csak megmutattam. Az sajátomat 3x sikerült renoválni , aztán végleg beadta a kulcsot.

#7
Nyilvános

A nyomtatót nem ismerem, de van hozzá “HP Print and Scan Doctor for Windows”:
http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/HP-Deskjet-2050-All-in-One-Printer-series—J5/4027463/model/4027468#Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R1

#8
Nyilvános

probaltam ezt a progit is a hp sugobol de nem jott helyre

#9
Nyilvános

HP Print and Scan Doctor nem ír hibakódot?

#10
Nyilvános

Nem ir semmit mindent rendben talalt ,  mindehova zold pipat tett

#11
Nyilvános

Botrányos: Világszerte egyszerre “romlottak el” a HP nyomtatói

#12

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz