Norton ghost 15 hiba

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Üdv! Nekem egy komoly bajom van én szoktam használni a Norton Ghos 15.0 verzió azon szoktam elmenteni az operációs rendszert.
És amit előzőleg elmentetem operációs rendszert nem tudok vissza állítani az operációs rendszere mert ezt írja ki nekem (There are problems with some of the entries in the system index file. Entry 2: Error EC950006: The destination is not valid. Please select each entry with a problem and click on the Edit button to resolve.) De azóta már egy új operációs rendszer van a gépemen és én nagyon vissza szeretném állítani ahogy elmentettem. Remélem minél hamarabb megjönne a válasz előre is köszönöm a segítségeteket.

1 válasz

Nyilvános

Nem akarlak megbántani, de az alapvető hiba az, hogy ezt a programot használod. Sajnos régi már, a Symantec nem támogatja, sok mindenre nincs felkészítve, talán a Win7-el volt utoljára kompatibilis. Van számos ingyenes lehetőség, ismerkedj meg velük.
Ezzel persze nem sokra mész, de hogy valamit segítsek is.
Sajnos sok részlet nem derült ki, nem adhatok pontos útmutatást. Nem tudom, hogy teljes merevlemezt, vagy egy partíciókra felosztott lemez egyik partícióját mentetted-e. Nem tudom miféle az az új oprendszer ( az újabbak több partíciót hoznak létre telepítéskor – ez is lehet gond), ráadásul minimum egy évtizede nem használtam a Norton Ghost-öt, fene se emlékszik rá.
Mindenesetre úgy tűnik azzal a területtel van gondja, ahová vissza akarná állítani a mentett rendszert. Ha teljes lemezt mentettél anno, akkor javaslom pucold le teljesen előtte (már persze, ha csak a rendszer van rajta jelenleg is), és úgy próbáld meg.  Ha partíciót mentettél, akkor sajna sok variáció lehet, de a lényeg hogy legyen a lemez elején egy minimum akkora partíció mint amit elmentettél anno, és arra próbáld meg a visszaállítást.
Ps.: Ha netán MBR-t is mentettél egy partíció mentése mellett, és pláne ha közben másképpen újra partícionáltad a lemezt, komoly gondok léphetnek fel. Ha egy nagyobb lemez van jelenleg, és mondjuk van egy “D” partíciód az adatoknak, előtte ments el mindent ami fontos, a teljes lemezt töröld, partícionáld újra megfelelően, és úgy próbáld a visszaállítást.
 

#1

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz