okosság vagy vírus?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

aktiválásra szeretném használni az “AAct x64” nevű jóságot, kinek van róla tapasztalata, érdemes használni, vagy felejtős (Moszkvába jelent?)

5 válasz

Nyilvános

A Ratiborus-cuccokkal nem szokott gond lenni. Sztem nyugodtan használhatod, persze szem előtt tartva, hogy csak megbízható helyről töltsd le.

#1
Nyilvános

Mivel nem hivatalos készítésű 🙂 így bármi előfordulhat töltsd föl az alkalmazást a  Virustotal oldalra és nézd meg hogy mit dob ott ki:  
https://www.virustotal.com/en/
 
Szerény véleményem hogy például egy meghekelt Vírusvédő progitól védelmet várni eléggé megmosolyogtató. persze ez a te esetedben más de ott is érvényes hogy valamit valamiért, de az is lehet hogy “jó arc” volt a készítő és tényleg csak aktivál semmi extra.

#2
Nyilvános

Csak egy megjegyzés (remélem nem ütközik az oldal szabályzatába… – ha mégis, bocs, és gondolom eltűnik majd).
Az utóbbi években, ha ügyfél “okosba” kér Windows-t, vagy Office-t az új laptopja-gépe mellé, már nem utasítom vissza (merthogy Win7-óta nem vállaltam fekete telepítést), de nem is vacakolok semmiféle aktivátorral. Egyszerűen veszek egy kulcsot az Ebay-en pár ezerért (amit persze kiszámlázok), és részemről a fáklyásmenet.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki még azt a pár ezret is sajnálja, és inkább aktivátorral vacakol.

#3
Nyilvános

Köszönöm a véleményeket és a tanácsokat 🙂

#4
Nyilvános

@KoLaMan  Tökéletesen igazad van, jó ideje már hogy én is ott veszem a kulcsokat és tökéletesen működnek, nem egyszer 5 euró körüli összegért kb 2000Ft és azzal aktiválom a kollégák által hozott gépet, mégis sokan vannak akiknek még ez a kiadás is fáj pedig bőven  500000 fölött keresnek. Sajnos ez egy rossz emberi szokás hogy ingyen kéne minden, de ha azt kérdezem milyen Win legyen 99% az Enterprise-t kérné mert az a legerősebb.  🙁

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz