Postafiókkal kapcsolatos kérdés.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok! Sok mindenben segítettetek.
A régi asztali PC-met szeretném lecserélni WINDOWS 10-el feltelepített laptopra. A régi PC-ről hogyan lehet törölni a G-mailt, és hogyan lehet alkalmazni az újabb laptopon? A laptopon lévő G-mail-on keresztül is lehet internetes vásárlást bonyolítani, ha nincs asztali PC? 

4 válasz

Nyilvános

Mivel a G-Mail böngésző alapú levelező rendszer, (azaz pl. az Internet Explorerből indítod) nem kell törölni, bármilyen – akár egyszerre több – gépen is lehet használni, mivel az adatokat nem a gépen, hanem a szolgáltató szerverein tárolja. Az új gépen, a Windows 10 levelező rendszere tudja kezelni a G-Mail fiókodat, vagy a böngészőből használod azt. Ugye ehhez a fiók tulajdonos azonosítója és jelszava kell.
Ami az internetes vásárlást illeti, ahhoz nem a G-Mail, hanem internet kapcsolat és valamelyik böngésző szükséges, és bármilyen gépről – még akár mobiltelefonról is – eszközölhető.

#1
Nyilvános

Köszönöm szépen a kielégítő válaszadást.
És most be is ugrott valami: tehát az új gépen, GOOGLE-Crome–Gmail, felhasználónév+jelszó, és müködni fog. Ha az új gépen a jelszót+ nevet mentem, akkor ott is ha a Gmaíl-ra kattintok rögtön bejön a postafiók.
Ez a funkció zavart meg egy kissé, tehát a régi gépemet (személyes adatok törlése) nyugodtan eladhatom egyben, a vevőnek nem fog bejöni a Gmail az Én postafiókommal?

#2
Nyilvános

Az új gépen csak be kell lépned a G-Mailfiókodba. A régi gépet én teljesen letakarítanám, mert sok személyes adatot és beállítást megőriz, a wndows fiók törlése után is. Én leformázott és wipe-olt winvhesterrel adnám el a gépemet.

#3
Nyilvános

KÖSZI! 
Nahát ez eszembe se jutott volna. Mivel a fenti dolgokhoz nem értek. És régi gépemre nehezen találni vevőt. Ezeket és a fentieket figyelembe véve a “SzakiMester” szervizboltjába adom le majd a gépet, ahol max. 40000-Ft-ért már megbízható webkamerás laptopot ígért a Főnök ha viszem a lóvét, és segít is eladni a régi gépet. DELL Optiplex GX270 gépről van szó, és itt ezen az oldalon már közölték, hogy a gép talán elbírja simán a WIN 7-et, ill. megér egy próbát. Na majd ere próbálom rávenni a Főnököt ha rá érő ideje lesz, és gondolom, hogy a formázás már megoldódik akkor. (és hátha így el lehet adni)   

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz