Qutllook fiók jelszavának megváltoztatása, olyan esetben amikor a szerviz hozta létre az én nevemen de a jelszót és a telefonszámot a sajátját használ

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

11 válasz

Nyilvános

Pisti54 vagyok és a fenti kérdést befejezem:tehát a fiók jelszavát és a telefonszámot nem adta meg. Win 10-et telepített és a gép bekapcsolásához kellett a fiók. De sajnos a gépem már egy éve nem frissíti magát és az áruházba se tudok belépni, új jelszót pedig többszöri kisérlet után sem sikerült létrehoznom.    

#1
Nyilvános

Ez nagyon zavaros, javasolt a kérdező felé újraértelmezni és megfogalmazni a problémát! Az Outlook fióknak nincs köze a WIN 10 update-hez, Outlook fiókhoz telefonszám sem kell. Ha a WIN 10 MS fiókhoz nem kapott jelszót, csodálnám ha egy év alatt nem kellett volna egyszer sem újra beírni. Egyébként egyszerűbb lenne  az említett szervizzel konzultálni.
 

#2
Nyilvános

Oké. Az illető szerviz létrehozott egy fiókot a gépemen: Gépház—Fiókok                      E-mail és Fiókok
saját.nevem@Qutlook.hu
Rendszergazda
Ennek a fióknak a jelszavát nem tudom (ha annak idején a szervizvezető mondta is már elfelejtettem) és mikor azonositáskor-módositáshoz kéri a telefonszám lehetőséget az utolsó két számjegy a szervizvezető telefonjának a a számai. A kezdőképernyőt az 1 2 3 4 számok beírásával tudom feloldani. Ezek után nem tudom használni a gépen azokat az alkalmazásokat, melyekhez szükséges a Micrsoft fiók. Az E-mailes-en történő (G-mail) jelszó módositás nem sikerül, ill. több esetben is kiírta hogy ilyen nevű postafiók nincs. Ha beírom a fiók nevet: kiírja ilyen nincs, viszont ha az áruhazat akarom megnyitni rögtön felugrik a “szervizi” fiók és kéri a jelszót —amit sajna nem tudok— ettő részletesebben nem tudom megfogalmazni, ami pedig a frissitést illeti: Windows Update — Az eszköz naprakész. Utolsó frissítés:2017.01.16. idő, és utána többször kiírta hogy frissítés érhető el (8-9 Gb adatmenyiség és letöltése wifin keresztül, akkor valamit csináltam és azóta nem ugrik fel a frissítési ablak és nem is frissíti magát a gép.    

#3
Nyilvános

Szerintem ha nincs komoly anyag a gépen egyszerűbb és gyorsabb lenne tisztán újratelepíteni a WIN 10-t. Nem hiszem, hogy valaki kitalálja a jelszót.
 

#4
Nyilvános

Szerezz egy Hiren’s Boot CD-t, bootolj be róla, azon van jelszótörlő program is.
Vagy ennek a cikknek a második része is segíthet.

#5
Nyilvános

Vagy ballagj el a szervizbe, és addig topogj a szervizvezető arcán, ameddig el nem árulja a hiányzó adatokat.

#6
Nyilvános

Köszönöm a segítségeteket. Nagyon is igazatok van, mert amikor 2016 év közepén a jelenlegi nagyobb tudásu gépet vásároltam előtelepített Win 7-tel (melyet bekapcsolás után 1-3 perc alatt feltelepített) és aztán kiírta hogy 30 nap van hátra az aktiválásig– ez a szám egyre csökkent  és ezért mentem a szervizbe. Ott mondták, hogy leseprik a régit és egy újabb rendszerprogit tesznek fel, de jobban járok a Win 10-el, mikor a gépért mentem a (nevemet már ismerte) kért egy jelszót NA EZ AZ AMIRE NEM EMLÉKSZEM “BIZTOS Ő SEM” aztán a kezdőképernyő feloldása 1 2 3 4 kód (könyű megjegyezni) , azóta nem használtam a Qutlook fiókot és a Microsoft Áruházat (a gépre rátette az ESET S 8-at, a teljes Ofice 2013-at, a teljes NÉRÓ STAR MART, “HP nyomtató ill. Vodafon internet segédleteket) ezen kívül rajta van Total Comander progi ?? azt mondta ha nem is használom ne töröljem le.
Mivel régebben egy házakhoz kijáró számitástecnikai mérnök mondta még az XP idejében “a rendszer progikat érdemes pár évente ÚJRA TELEPÍTENI”
Így beszélek a szerviz vezetővel (aki gépészmérnök, csak váltott és régebben kb. 5 évig a főnököm volt gépészet terén) hátha helyrehozza a kis hibát és átnézi a gépet jutányosan (4E) , mert sajna a ti részletes utmutatások ellenére sem merek bellevágni, annak ellenére sem, hogy van egy Hiradás Ipari Techkó is, de ebben a szakmában gyakorlat semmi és sajna öregségemre belátom a bölcs igazságot: gyakorlat teszi a mestert–de ha nincs mester papírokból nagyon nehéz.
Mégegyszer a segítségetek, rajongó olvasója vagyok a weblapnak.        

#7
Nyilvános

Ha sok pénzed van, ám legyen. De ha nem, akkor itt egy kicsit körülnézve, olvasgatva ingyen is meg tudnád oldani a problémát. Ha sikerül -és miért ne sikerülne – ez a gond “örökre” és ingyen megoldódik. (Még az is elképzelhető, hogy újra, lépésről lépésre összeszedjük neked.)

#8
Nyilvános

Igen most olvasgattam, hogy a Win 10-en van egy újitás: A gép alaphelyzetbe állítása (a dokumentumokat és fontosabb fájlokat elmentem) és a gép végig vezet mindenen, ha nem a nagyon tiszta megoldást választom amikor kb. 3 Gb menyiségü adatot töltbe a Microsoft helyről, hanem az egyszerűbbet akkor eltűnik a régi Qutlook jelszó?   

#9
Nyilvános

Az Outlook jelszó nem eltűnik el, mert azt az email szolgáltató adja és nem lehet változtatni. Pl. nekem már tizenhét éve ugyan az. Ha elfelejtetted kérd ki a szolgáltatótól.
Hiába helyezed a Win 10-t alaphelyzetbe attól bejelentkezési jelszó nélkül megint csak vendék fiókkal tudsz belépni és nem férsz hozzá a rendszergazda szintű dolgaidhoz.

#10
Nyilvános

Szerbusztok. Na végre megoldódott az elfelejtett Misrocofst-fiók “rejtéje”: szóbeli beszélgetés után a szervizvezető is azt közölte, hogy lesöprés minden és tiszta telepítés, vagy ha elég gyors a gép akkor megpróbálja törölni a jelszót, de csak majd jövőre.
Piminek volt igaza: a szervizvezető ajtaján kellett “topogni”
Mégegyszer köszi a segítségetek, és a jövő évben is eredményes válaszok küldését kívánom, a rászorulóknak.   
Aztán a mai nap újra próbáltam a jelszót megváltoztatni: a kód kéréshez egyszerűen beírtam beírtam a szevizvezető telefonjának utolsó 4 számjegyét, és telefonon kértem a vezetőt hogy ha megkapja a kódot küldje: KÜLDTE — a jelszó megváltoztatva: kattintásra megnyílik az Áruház, Xbox, stb.  

#11

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz