registry tisztítás

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Gondolkodtam,egy kis registry törlésben csak tudom egy kis kockázattal jár,nos gondoltam a ccleanerben van egy rendszer leíró menüpont ott futtattam egy elemzést és egy csomó mindent ki adott.Viszont egyenlőre nem merek a kijelölt hibák javítására kattintani.Félnem kell valamitől vagy nyugodtan rá nyomhatok a gombra?

8 válasz

Nyilvános

És esetleg van még valami más program is a ccleaneren kívül a biztonságos pucolásra?

#1
Nyilvános

Én ezeket próbáltam pontosan hogy melyik a jobb azt nem tudom de ez magyar http://www.wisecleaner.com/wise-registry-cleaner.html
Ez viszont nem: http://www.auslogics.com/en/software/registry-cleaner/
És szerintem teljesen rányomhatsz a törlésre a CCleaner-nél ő a legjobb én napi szintem használom és törlöm is vele.
(nekem mindig előhozott a gép egy hibát a Google szerint registry hiba így én mind a kettőt (amit fent adtam) lefuttattam és lehet megszűnt a hiba vagy legalábbis most most nem produkálja
 

#2
Nyilvános

Csak olvastam valami olyat,hogy ccleanernél havi szinten érdemes futtatni a dolgot ha futtatom mert ha régebbi az operációs rendszer és még sosem volt futtatva a registry tisztítás akkor bekeverhet a windowsnak.Ez igaz lenne?

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Igen , néha valóban csinál kisebb nagyobb problémákat. Véleményem szerint ennek igazán értelme az xp korszakban volt amikor jobban szemetelt a vin. Hetes óta én már nem használok semmilyen külső “tisztitó” programot. Szerintem egy tiszta telepítés többet ér mindennél. Készít bíztonsági mentést a program ,legfeljebb visszaállítod ha gond van.

#4
Nyilvános

Hát nézegettem a listát amit a ccleaner kiadott vannak közte játékok meg dolgok amiket már régen töröltem a gépről.

#5
Nyilvános

CCleaner, vagy Yamicsoft.Windows.8.Manager.2.2.7. Persze van Win7 hez is. Profi takarító, optimailzáló program. 

#6
Nyilvános

Az oké,hogy profi csak ha még sosem töröltem a registryt  és most akarom amit ki hoz nekem a ccleaner az nem kavarhat be a rendszernek?

#7
Nyilvános

Ezt nem lehet előre tudni. Függ attól h milyen programjaid vannak a rendszeren. Amikor én még használtam nagyon keveset de hibázott. Mérlegeljél és lépd meg amit jónak látsz. De mint írtam vala , olyan nagy baj nem lesz , mert legfeljebb újra rakod ha a mentésből nem ikerül visszaállítani. De azt a kérdést is fel lehet tenni h  szükséges e egyáltalán a tisztogatás? Lassú a rendszer , akadozik , kevés a hely?

#8

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz