Segítség kérés

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

 Tisztelt Ügyfélszolgálat !                                                                                                                      Tömörítést végeztem a PC-en hogy több hely legyen rajta. Ez után jelent meg az összes mappám sarkában az egymással szemben álló kék színű nyíl. Nem tudom mi a funkciójuk,jelentésük. Nagyon zavaróak és nem tudom hogyan tüntethetném el őket. Ebben szeretném a segítségüket kérni. Tisztelettel Kovács Gyula

5 válasz

Nyilvános
Profile photo of Cartman Staff 2018/02/18

Kedves Gyula!
A kék nyilakkal jelzi a rendszer a tömörített mappákat. Funkciójuk csak jelzésértékű, eltüntetni pedig a mappák kitömörítésével lehet őket (vagy ezzel a trükkel, de ezt csak tapasztaltabb felhasználóknak javasolnám).
Köszönjük, hogy igénybe vette segítségnyújtó szolgáltatásunkat! 
Üdvözlettel,
Cartman
dirtywindows.hu

#1
Nyilvános

Mivel Én nem tömörítettem ezért csak levezetném a dolgot. Tehát ha letöltöttük a Winaero Tweaker 9-et (amiből a telepítés során választható portable verzió is) majd megnyitottuk a programot. Ezután megkeressük az alábbi fotón látható (1) pontot, és betesszük a pipát a (2) helyre. És már el is tűnnek a nyilak!?
Jól gondolom, vagy végig kell játszani az egész ceremóniát akkor is ha az alkalmazást használjuk?

#2
Nyilvános

 @Cartman
A winaero tweak nem működik (A linkelt cikk alján a hozzászólásokból ki is derül. Van pár dolog náluk, ami alavult és még nem javították – vagy csak nem vették észre).
@JDboy
Azonkívül, hogy nem v9, hanem v0.9 a verzió (bocsi 🙂 ), csak be kellene jelölni a tweakerben, és kész is kijelentkezés után (a tweaker telepítési könyvtárában ott a blank.ico file, a bejelölés után a reg módosítást a tweaker elvégzi). Csak hát ugye mint fenntebb írtam, nem müxik (gondolom azóta módosult a Win10-ben valami).

#3
Nyilvános

Jaj @KoLaMan már megint szőrszál hasogató vagy 🙂 Nem akartam végig írni mert ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor 0.9.0.0 🙂 de nem is ez a lényeg. Azt nem tudom hogy működik e mert mint írtam nem tömörítettem, (csak a teszt kedvéért) Leginkább csak amiatt volt a kis “eszme futtatásom” hogy némileg realizáljam a cikket. Hisz jó magam is angol tudás nélkül Google fordítóval hát…. na de mindegy, a lényeg hogy jó, de nem jó 🙂
(Egyébként évek óta használom a parancsikon nyilak eltávolítására ezt az alkalmazást)

#4
Nyilvános

Köszi szépen a segítségeteket.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz