Számítógép javítása tört win 7 x64 lemezzel?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Eredeti windows 7 ultimate x64 van a gépemen. De se a rendszer-visszaállitás nem működik, meg sokszor becrashelnek a progik…
Eredeti windowsom van ugye, és most ha beteszem a tört lemezt, és a számitógép javitása opcióra viszem rá, az működni fog? Vagy eredeti lemez kell, ha eredeti a mostani windowsom? A tört windows lemez erről az oldalról van, innen letöltöttem az oprendszert és rátettem cd-re.

24 válasz

Nyilvános

Nem minden lemez tartalmaz változtatásokat az eredetihez képes. Inkább a telepített Windows van törve és nem a lemez. Ennél több tanácsot nehéz adni,mindenesetre kipróbálhatod ha annyira nem működik a windows-od.Persze a fontos adatokat mindenképp mentsd le a biztonság kedvéért.

#1
Nyilvános

Vagy inkább újra kellene telepítenem az egészet. Csak nem csináltam még ilyet. Félek, hogy elrontom. Meg hát ugye aktiválni a loaderrel, ha elrontom nem lesz gépem

#2
Nyilvános

Meg lehet próbálni a javítást ( a siker az kétséges ) – a telepítő ezen részébe általában nem szoktak buherálni  , főleg ha,,,,,,,,
Nem olyan bonyolult az a telepítés.
Eredeti windows 7 ultimate x64 van a gépemen ” – akkor nincsen probléma  , mert a kulcs adott ( ha nem akkor van hozzá program ami megmutatja) ) így az aktiválás megoldott.

#3
Nyilvános

Tényleg? Melyik program mutatja meg a kulcsot?

#4
Nyilvános

Amúgy nem 100%, hogy eredeti…Vettem a gépet jofogáson, de hülye voltam megkérdezni…De persze az tuti, hogy friss volt, mert mikor elősnek lekapcsoltam, kb 300 win update frissitést akart leszedni 😀
 

#5
Nyilvános

Több is van pl. a Windows key finder .

#6
Nyilvános

De a vezérlőpultba a rendszer-nél ez nem az a termék azonosítónál? 
http://kepfeltoltes.hu/view/160301/assssssssssssssss_www.kepfeltoltes.hu_.png

#7
Nyilvános

Nem  nem  , azzal nem tudsz telepíteni. Ez egy 25 betű és szám kombináció (5×5 formátumban)

#8
Nyilvános

 Pedig a windows key finder is csak ezt találta meg…

#9
Nyilvános

Aida?

#10
Nyilvános

Köszi, már megvan! Az Everest Ultimate segitett. Tehát ha egy innen letöltött tört windows-t rakok fel a gépemre, azt tudom aktiválni a mostani eredeti windows termékkulccsal? Mert akkor nem kellene daz loaderezni

#11
Nyilvános

 Ez a “tört Windows” nem szerencsés megfogalmazás. A telepítőkészlet – még ha Bill Gates személyesen küldi is – aktiválás nélkül nem lesz jogtiszta. Az eredetiséget általában az aktiválás módja határozza meg.

#12
Nyilvános

Rendben, de nem erre voltam elsősorban kiváncsi.

#13
Nyilvános

Van egy Advanced Tokens Manager nevű progi. Ez arra szolgál, hogy a jelenlegi lelakott oprendszeredből kiolvassa az aktiválással kapcsolatos adatokat, majd egy tiszta telepítést követően a szűz rendszert újraaktiválja a korábban kiolvasottak alapján. Magyarul, átmentheted a a jelenlegi aktivált állapotot az új rendszerre. Keress rá itt az oldalon, nekem is itt mutatták a múltkoriban ezt a módszert és nagyon patent módon működik. Ha gond van, írj!

#14
Nyilvános

Akkor azt mondod, hogy ne a Daz Loaderrel próbálkozzam majd?
 

#15
Nyilvános

Csak honnan tudhatom meg biztosan, hogy eredeti a windowsom? Vagy maga a termékkulcs igazolja ezt??

#16
Nyilvános

Ha az Advanced Tokens Managert használod, akkor tiszta telepítés után nem lesz szükség egyéb aktiválásra, ezt az ATM végzi el.

#17
Nyilvános

Szerintem utólag már nem lehet egyszerűen megállapítani, hogy jogtiszta-e a rendszer. Ezt nézd meg.
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/help/genuine/what-is-validation

#18
Nyilvános

Rendben, akkor lehet majd ezzel az ATM-mel próbálkozom a Daz loader helyett. Csak letudnád írni pontosan hogyan kell? Nem sürgős, mert 2 hét mulva szeretném ujrarakni a gépet.

#19
Nyilvános

 Keress rá itt az oldalon, minden itt van.

#20
Nyilvános

Igen, találtam valamit róla. De konkrétan nem találtam részletes leírást, de sztem menne. Csak az a kérdés, hogy működne is biztosan? Vannak valamilyen feltételek?

#21
Nyilvános

Töltsd le, indítsd el, próbáld ki. Eddíg nincsen kockázat.

#22
Nyilvános

Az eredetihez annyi, hogy ha elsőre nem olvassa ki a kódot, akkor az valszeg egy MAK kulcs, vagy valamilyen aktivátorral van telepítve. Ha nem laptopról beszélünk, akkor majdnem biztos, hogy nem eredeti. Mellékesen az eredeti telepítéseknél kell hogy adjanak telepítő lemezt kóddal, vagy előtelepítésnél tesznek rá egy hologramos matricát az aktiváló kóddal. Ha mindez nincs, akkor az van, hogy csinálsz egy tiszta telepítést és egy “MEGFELELŐ” módszerrel aktiválod. (Amúgy meg, tök fölösleges az ultimate, ha nincsenek extra igényeid, egy pro is bőven megteszi)

#23
Nyilvános

Jó, csak már a win 7 ultimate-t töltöttem le, maradok ennél. Meg az ATM csak ugy működik, ha ugyanazt az oprendszert teszem vissza, nem? Tehát nekem most van egy win 7 ultimate 64 bit, akkor ugyanazt kell telepitsem hogy működjön az ATM.

#24

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz