Telepítés Win 10

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
A kérdésem a következő.Van egy eredeti OEM-es Win 8.1 amivel sikeresen regisztráltam az ingyenes Windows 10 letőltésre avagy jogosúlt vagyok a használatára.Új rendszer telepítésekor,hogyan lehetne úgy feltelepítenem legálisan a Win 10-et,hogy ne kelljen előtte vesződnöm a Win 8.1 feltelepítésével majd az azt követő Win 10 frissítés letőltésével és telepítésével mivel az így sokáig tart.-Az az út járható,hogy egy Win 10-es MSDN es lemezről indítom el eleve a telepítést és a Win 8.1-es sorozatszámmal telepítem?…Elfogadja azt a Win 10-es telepítő?…Vagy valami más lehetőség létezik a hosszadalmas telepítési procedura megkerülésére,hogy eleve a Win 10-es rendszer telepítésével kezdhessem? -Előre köszönöm a válaszotokat!

3 válasz

Nyilvános

Nincs más!

#1
+1
+1
-1
Nyilvános

Eleve kezdheted win10-zel. Ne adj meg termékkulcsot, de jelentkezz be azzal a Microsoft fiókkal, mivel frissítettél

#2
Nyilvános

Nagyjából az előttem lévő két választ add össze.
Az ingyenes frissítés CSAK mint frissítés érvényesíthető. Tehát kell egy előző telepített rendszer, azt frissíted Win10-re, és ellenőrizd, hogy rendben aktiválta-e (ha nem, várd meg – aktiválni fogja).
Ha már aktivált a frissített Windows, akkor onnan kezdve bármikor, akárhányszor telepíthetsz újra tisztán Win10-et, de persze csak UGYANARRA a gépre. Ilyenkor nem kell telepítéskor semmilyen kulcsot megadni. “Emlékezni” fog a gépre, és automatikusan aktiválja.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz