UltraISO vagy PowerISO?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

 Sziasztok! Réges-régen (kb10 évvel ezelött lemez mountolásra DaemonToolst használtam) Azóta másolásra, boot imagek készítésre és ISO szerkesztésre UltraISO-t. Nos van ez a PowerISO szoftver, érdemes lenne lecserélnem. Relatívan “jobb, vagy tud többet mint az UltaISO? Nem találok értelmes comparsiont a kettőről. Koszonom szépen! 🙂

5 válasz

Nyilvános

Én mindig az UltraISO-t használom, imádom! Bootolható USB-t szoktam vele csinálni.

#1
Nyilvános

Nagy dilemmában voltam, hogy melyiket vásároljam meg, mert árban és tudásban is nagyon egyeznek. Használtam mind a kettőt több ideje óta, végül a PowerISO mellett kötöttem ki. 

#2
Nyilvános

ISO..?  Ma már nincs értelme..
– Bootolható win pendrv sima filemásolással készíthető..
– Adattárnak *.vhd virtuális hdd jobb.
 

#3
Nyilvános

pompom ezt fejtsd ki  légyszíves bővebben….
 

#4
Nyilvános

BlueEyes: Mit ?
Mire kell az ISO ? Kérdező szerint: “boot imagek készítésre és ISO szerkesztésre” és “másolásra” (ez utóbbi nem tudom mit jelenthet)
én csak a WINDOWS boot imagek esetén tudom hogy nem kell ISO*, ha előtte már tudunk pendriveot formázni win 7-8-10 en. Ha még sose találkoztunk win-el és csak Linux-unk van akkor ez nem megy, kell az ISO+prg a pendrivera rakáshoz.. Linux-os dolgokhoz én is Yumi-t használok.

*: az iso tartalma simán bemásolható a pendrivera (de ugyanezt hdd könytárból vagy zip fileból is meg tudom tenni) és ugyanúgy bootolható telepítőt kapok. Hogy ez csak egy külső programmal lehetséges az még XP-nél betanult de azóta megszokásból továbbra is feleslegesen használt szokás lett.. 🙁

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz