Vga hiba

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Szijatok azt szeretnem meg tudni hogy a minap
kaptam egy Asus x751m laptopot és van be egy Intel HD vga meg egy nvidai 920 vga de a 2 nem megy egyszer ezt tudom de hogy leht be kapcsolni az nvidai át másikat ki a letiltás nem megy azt próbáltam várom válaszotokat előre is köszönöm 

 

4 válasz

Nyilvános

Bár nem tudom miből állapítottad meg h a letiltás nem megy – bár én még ilyennel nem találkoztam – de amennyiben igy csináltad és utána  elmenetted a beállítást elméletileg működni kell.
imgur-image

#1
Nyilvános

Az Nvidia vezérlőpultjában állítható, de tudnod kell az erősebb (dedikált) videokártya több áramot fogyaszt, így a laptop hamarabb lemerül, s a dedikált videokártya automatikusan átveszi a terhelést, ha az integrált videokártya magja gyengének bizonyul az adott feladat(ok) végrehajtásakor, tehát nincs értelme kiiktatni.
(A címválasztás irreleváns – inkább felhasználói hiba ez)

#2
Nyilvános

Alap használatnál /internet stb/ jó az intel Így a fogyasztás is kisebb. Nagyobb igény esetén kapcsol át nvidia kártyára. Az én gépem is duplakártyás.

#3
Nyilvános

Ennél a laptopnál szerintem az Intel VGA az alapértelmezett és az NVIDIA csak grafikus gyorsítóként üzemel .Magyarul Word Excel internet stb. használat esetén az Intel Vga megy játék vagy egyéb 3d alkalmazás indításnál az Nvidia lép akcióba. 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz