Videó lejátszási probléma!

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
A lányom laptopján eredeti Windows 7 Home 64-bit-es-ről frissített Windows 10 Home 64bit-es rendszer fut. A Youtube videókat szépen játssza, de az online sorozatok meg meg állnak, itt van kép mind a két esetben. Ha a gépről szeretnénk egy filmet lejátszani mondjuk bdrip (avi, mp4…) hang van de kép nincs. Raktam fel egy plusz videó lejátszót (media player classic hc)+K-lite codec pakk de nem változott semmi. A Laptop egy 4 éves sony vaio (i3-as proci, 4giga memória, amd mobility radeon hd 5470 videókari).
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszi.

4 válasz

Nyilvános

Próbáld meg egy VLC mediaplayer-rel, KMPlayerrel, ami ingyenes. Ha még valamelyik lejátszásával továbbra is gond lenne, akkor egy másikkal is próbálkozz. A codec pakk-ot, és amit feltettél lejátszót meg töröld!

#1
Nyilvános

Köszi a választ. Sajnos nem változott a helyzet. Elvileg alap média playerrel is mennie kellene, nem értem mi a gond. Nem lehet, hogy videó kártya rosszalkodik?

#2
Nyilvános

Ha nem tiszta telepitéssel raktad fe1 a 10-t  – a sorokból én ezt olvasom – akkor ki kellene próbálni ezt a lehetőséget , hátha,,,,,,

#3
Nyilvános

Rendben. Köszi.

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz