Vissza egy lépést

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Most a 1511-es verziót használom. Mivel elég sok mindent elrontott, szeretnék visszatérni a 10240-es buildhez. Van erre lehetőség tiszta telepítés nélkül?

7 válasz

Nyilvános

Gépház —> Frissítés és biztonság —-> Helyreállítás???

#1
Nyilvános

Gondolj bele: a 240-es utolsó frissítése a 1511-es build volt, magyarán ha visszatérnél az ezt megelőző állapotra, akkor onnantól vagy kiheréled valahogy az automatikus frissítést (Ami ugye nem igazán egészséges), vagy újra lesz 1511-ed…

#2
Nyilvános

Egyébként igen, magam sem vagyok kibékülve ezzel a 1511-el, de tehetetlen vagyok. A mobilon meg pláne gáz, de ott sem tudok mit tenni (max visszaállok a 8.1-re, de nem akaródzik). Mobilon őszinte részvétem az új Lumiás friss tulajoknak (950, stb.), 150-200 ezerért kapnak egy teszt oprendszert…

#3
Nyilvános

Nem működik a Display Port és a HP nyomtató az upgrade óta. Szívem szerint én a WIn7-re állnék vissza. Tulajdonképpen nem volt vele semmi bajom, csak égésnek érezném a hátraarcot.

#4
Nyilvános

A display portot nem értem, az csak simán adatok kábeles, szabványos kivezetése, tisztán hardveres cucc, semmi köze az oprendszerhez.
A HP – hát igen, nekem azért van újabb HP, mert a régit (noha tökéletesen működött), nem igazán támogatta Vista óta; buherálgattam meg trükköztem, de meguntam. Van egyáltalán a nyomtatódra hivatalos HP Win10 frissítés? Ha igen nincs újabb kiadás?
Amúgy meg ez is egy frissítés volt, most is érvényes, hogy tisztán az igazi; ha esetleg volt valami nem is érezhető elállítás, apró bibi a rendszerben (valami valamikor visszamaradt, egy uninstall után, stb.), egy frissítéskor tud bajt okozni.

#5
Nyilvános

Nem tudom beállítani a második kijelzőt, ami jelen esetben a TV lenne. Gondolom, azért driver ehhez is kell.

#6
Nyilvános

“Gondolom, azért driver ehhez is kell.” Nem, nem kell, oda jelet küldeni a grafikus kártya (chip) dolga (aminek persze kell driver, de az más tészta). Erről jut eszembe: esetleg egy grafikus meghajtó unins, és reinstall…?

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz