Widows 7 már majdnem feltelepült

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

egy ismerősöm telepíteni akarta windows 7 operációs rendszert cd lemezről már majdnem kész volt amikor 1 hiba üzenettel meg állt,és azóta nem hajlandó csinálni semmit,próbálta USB ről is ezt a hiba üzenetet írja ki mit lehet tenni,erről a lemezről telepített már másik gépre,és az működik

7 válasz

Nyilvános

Ha jól látom nem tud bootolni.
Csak az a hdd legyen a gépben amire telepít. Törölje a partíciót és készítsen újat majd telepítse ismét a windowst.
Nincs húzva a cpu vagy a memória? Ha asztali a gép akkor cserélném a sata kábelt.Ritkán gondot okoz a karcos telepítőlemez illetve a hibázó dvd olvasó.

#1
Nyilvános

csak az a hdd van a gépben most lett vásárolva,a CPU  és a memória  nincs húzva,lehet dvd olvasó is hibázik,sata kábel cserét majd mondom neki,és hogy lehet törölni a partíciót? a gép nem áll fel és a telepítés el se indul 

#2
Nyilvános

Az utolsó mondat elég érdekes. Mit jelent hogy nem indul a telepítés? Ha most lett vásárolva akkor az új hdd? Nézd meg egy másik gépben ha tudod.

#3
Nyilvános

Úgy látszik mostanában egyre több az ilyen és ehhez hasonló hiba! Picit lentebb egy másik kérdésnél leírtam hogy hasonló problémánál nekem mi oldotta meg a dolgot, olvasd el hátha…?!

#4
Nyilvános

zsír új 1tb hdd el is indult a telepítés csak meg akadt,hát újra telepítéssel próbálkozott és nem volt hajlandó csinálni,semmit,ez erre vonatkozott ,Jdboy majd elolvasom köszi a válaszokat 🙂

#5
Nyilvános

Alighanem arról van szó, hogy a megszakadt telepítés után van annyi adat a HDD-n, hogy automatikusan arról induljon a boot folyamat (a BIOS beállítás szerint), de annyi már nincs, hogy eredményes is legyen.
Egyszerűen elő kell hívni bekapcsoláskor a BIOS boot managert (ami ugye x gépen x+1 féle billentyűkombinációval lehet – az adott gépnél segíthet a kézikönyv), és a DVD-olvasóról indítani a boot folyamatot. Ha elindult, a win telepítővel már pucolható a HDD.
(Ugye csak a HDD új? Ha a gép is új, gond lehet azzal a win7-el…)

#6
Nyilvános

csak a hdd új ,elvileg az is lett próbálva a gép Németországban van én meg 1000-km re 🙂

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz