Win 10 és a kalózvideók, kalózszoftverek

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Érdeklődnék, hogy a Win 10 (esetünkben 32 bites) valóban képes-e meggátolni kalózszoftverek használatát, oly módon, hogy egy hibaüzenetet küld, hogy a szoftver nem eredeti, és vásárolj eredeti szoftvert, valamint képes-e arra, hogy kalózvideókat, úgy játszik le, hogy a képernyő egyik felén a videó azon fel látható, míg a másik félen egy szürke háttéren értesít, hogy ez egy illegális verzió, és vásárolj eredetit? Lehetséges, hogy a win 10 valóban ennyire komolyan veszi az eredetiség ellenőrzést, vagy itt valami egészen másról lehet szó? Esetleg ha mégis képes lenne rá, akkor ez kikapcsolható?

6 válasz

Nyilvános

Nem sok kalóz szoftvert használok, de amit igen azok mennek nem blokkolja a Win. A videós dolgoról most hallok először, nem csinál ilyet. Kacsa

#1
Nyilvános

Badarság az egész, nekem 1 játékot sem blokkol, filmekkel meg főleg nincs baj.

#2
Nyilvános

Nagy hülyeség! Már elnézést a kifejezésért.
 

#3
Nyilvános

Néhány régebbi játékot nem futtat Pl Fifa08, nézz utánna ha ez Neked fontos.

#4
Nyilvános

Inkább ellenőrizd a viruskergetődet,(vagy tegyél fel valami hatékonyabbat).
Mert ez inkább virusra utal mint a win bármiféle ellenőrzésére.

#5
Nyilvános

Köszönöm, a válaszaitokat, én is hasonlóképp álltam a problémához, csak egy barátom panaszkodott ilyen jelenségekre mióta a 32 bites win7-et (szintén tört) frissítette a 10-re. El sem bírtam képzelni, hogy pl egy videót mi alapján tudna így kiszűrni pl, viszont mivel semmi frisset sem találtam a témában, azért kérdeztem. (Mindazonáltal eredeti win10 nem csinál ilyet azt tudom)

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz