Win 10 hanglejátszási probléma

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!
 
A következő a problémám:
Van egy HP Compaq CQ 58 Intel konfigos laptopom.Win 10-re frissítettem (gyárilag 8 volt rajta majd 8.1-re frissítettem).Zene hallgatáskor és  filmnézéskor néha kiakad a hang illetve befagy 1-2 másodpercre (berreg,recseg,akadozik).Nem tudom miért.Ez a probléma 8.1 alatt is előjött néha,azt hittem a 10-es upgrade megoldja a problémát.Mit tehetnék ellene?A legfrissebb driverek vannak fent.A hangkártya (integrált Realtek HD Audio ALC 269)driverét lecseréltem egy régebbire de a probléma továbbra is fennáll.Tudtok segíteni?
 
Köszönöm szépen.

8 válasz

Nyilvános

Ha neten hallgatok zenét akkor sűrűbben előjön a probléma.

#1
Nyilvános

Én épp egy ASUS N750JV-vel jártam így. Alapból WIN 8.1-el vettem frissítettem WIN 10-re és a telepített új Realtek hangdríverrel recsegett a hang.
WIN 10-re nálam nincs még dríver, ezért kompatibilitás módban feltettem a 8.1-es drívert és nem recseg a hang.Valószínű neked is így kell eljárnod.

#2
Nyilvános

win 10-es driver van de rosszabb mint a régebbi.mi az a kompatibilitási mód?

#3
Nyilvános

win 8 kompatibilitási mód alatt tettem fel egy régebbi drivert de akkor is tovább rakoncátlankodik.valami más ötlet?totál kész vagyok…

#4
Nyilvános

Megpróbálni tiszta telepítéssel feltenni az illesztőprogramot. Az illesztőproram fülön eltávolítás,majd kompatib.módban/exe.tulandonságok fülön kopatib.mód pipa/a win8.1 v.Win7-es. Valamelyik jó kell legyen.Sajnos ez türelem játék.És tiltsd le a Win saját driver update-ot az ismert módon. 

#5
Nyilvános

oké.megpróbálom.köszi.még jelentkezem.
 

#6
Nyilvános

Eltávolítottam az illesztőt, feltettem egy másikat (nem a legfrissebbet) win 8.1 kompatibilitási módban de a probléma továbbra is fennáll.sajnos.

#7
Nyilvános

Szia! Rakd fel a Realtek 6.0.1.7246 drivert: http://realtek-hd-audio-drivers-vista.en.softonic.com/ Nekem megoldotta a saját hang felvételi problémát, míg ez a legújabb driverekkel nem működött. Hátha ez segít a te problémádon is.

#8

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz