win 10 mellé xp

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok!

Windows 10 van fent ssd-n és mellette 1 Tb vincseszter de egy régi játék miatt muszáj feltennem egy XP-t a easyBCD vel régen win 7 mellet megoldottam. Win7 volt fen telepítettem a xp-t majd win 7 javítót futtattam így csak a hetes indult be majd a easyBCD telepítettem és már az xp is működöt. probléma hogy a win 10 nem tudja magát megjavítani (eddigi személyes tapasztalatom) ezért has megoldom az xp-t és arra teszem fel a easyBCD akkor xp-n keresztűl is belehet állítani a 10-est, hogy működjön újra? Vagyis xp-n belépve a programba betudom állítani mint annak idején a win7 esetén?     (nem az ssd-re tenném hanem az 1Tb-ból vágnék le egy 50 Gb-ot)
Előre is köszönöm a segítséget.
FIRE

2 válasz

Nyilvános

2 rendszer egymás mellé telepítéséhez nincs szükség semmilyen programra. Akár külön SSD-n HDD-n van, vagy akár ugyanazon csak más partíció.
Feltelepíted őket, és indításkor kiválasztod hogy melyiket akarod indítani. Amelyiket gyakrabban használod azt beállítod alapértelmezettként.

#1
Nyilvános

Sajnos pont a válasz miatt megcsináltam! Nem igaz, win 10 után rakott xpnél nem választható! Nálam xp indult alapból, win 10 javitás után pedig csak az!

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz