Win 7 telepítés elakadt.

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

 Sziasztok!
Minap vettem egy Lenovo B51-80 I5 proci-val rendelkező gépet, amin freeDos volt. Gondoltam felteszem a win 7 et. Beállítottam a Bios-ban a bootolást. Hagyományos módon USB-ről Bootoljon.  Net nélkül szépen el is indul a telepítő…,de a második ablak felugrásakor cd/dvd eszközillesztőt keresett a telepítő USB-n. Próbáltam utána nézni több helyen is, de javasolt  állítsd át a Biosban ezt meg azt dolog nem vezetett eredményre, mert olyan faék egyszerűségű,hogy pár dolognál többet nem is lehet álítani más Bios-okhoz képest.
A kérdésem a következő lenne: – eszközillesztő drivert kell keresnem hozzá és egy másik usb -ről felkínálni az eszközillesztő drivert? Még driver programokat tartalmazó lemezt sem adtak hozzá! -esetleg szerezzek , csináljak egy másik USB-ről induló telepítőt?
Ha van valami épkézláb ötletetek, akkor azt szívesen venném. Köszi

5 válasz

Nyilvános

Az semmiképpen sem ártana, ha az alaplap drivereit megszerznéd. Egyébként én is egy másik telepítőkészlettel próbálkoznék.
(Gondolom, a Novo Button Menu-n keresztül léptél be.) 

#1
Nyilvános

Igen , ilyenkor 2 lehetőség van amit leírtál v a dvd telepítés ( ennek méret akadálya van). De én azt hiszem ha usb3-ról próbálsz telepíteni akkor is ezt írja (lehet h tévedek) – mert a 7 még nem támogatta anno.

#2
Nyilvános

Ha USB 3 miatt nem működik a telepítés, itt egy hivatalos megoldás…
https://downloadcenter.intel.com/download/25476/Windows-7-USB-3-0-Creator-Utility
Esetleg nézd meg BIOS-ban az időt, mert nekem volt, hogy a windows 7-et a jövőben akarta telepíteni és hasonló hibát generált

#3
Nyilvános

Köszi az ötleteket. Megyek kipróbálom azokat.

#4
Nyilvános

Nem gondoltam volna, hogy telepítőt cd-re kell kiírnom. Annyira alap módon adta ki a gépet a gyártó, hogy ajjajaj!!!! Nyima driverek, nem ismert fel még egy nyamvadt USB-t sem rendesen,de sikerült!! 

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz