Win CE-re iGO Prímó?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok. Korábban valahol a neten olvastam, hogy Windows CE 6-ra lehet iGO prímót rakni, hajlandóak együttműködni egymással. Igaz ez? Ha igen, melyik nem Androidos primóval érdemes próbálkozni? Köszi a választ.

7 válasz

Nyilvános

Most csak félig viccelek: olyan iGo Primot-t, amelyik futtatható Wince 6-on. (Eredetileg így indult az Igo.) Guglizz már rá, vagy/és keress az itteni fófumon!

#1
Nyilvános

Inkább Garmin Mobile XT … 
https://www.kephost.com/images/2018/03/16/sshot001.png
https://www.kephost.com/images/2018/03/16/sshot002.png
https://www.kephost.com/images/2018/03/16/sshot015.png

#2
Nyilvános

Milyen készülékről lenne szó?

#3
Nyilvános

Köszönöm kérdésed! Sajnos a nevét nem tudom. Nagy valószínűséggel kínai No Name, kinézetre 5″-os PNA. A rajta lévő rendszer Windows Embedded CE 6. Navigáción kívül van rajta videó és zene lejátszó, E-könyvtár, néhány felhasználói progi és néhány játék, valamint bluetooth. Mindegyiket csempéről kell indítani. Navigációként SD kártyáról iGO 8 fut rajta, amit 2009. 03. hóban adtak ki. Csak NNG térképekkel hajlandó navigálni, ezért akarnék rátenni Primót. Korábban már egyszer próbáltam Primót az SD-re rakni, de nem ismerte fel.

#4
Nyilvános

Szerintem maradjon az az igo8. Nem biztos hogy a primo működne rajta. Ha meg hozzányúlsz akkor az se lesz..
Inkább az a kérdés hogy gyári-e a program? Mert megérné térképet frissíteni.

#5
Nyilvános

Eredetileg 3 db licencem volt iGO-hoz. De az őskorban volt, amikor először megjelent az iGO 2006 akkor váltottam Destinátor-ról iGO-ra. Majd amikor megjelent a 3D-s iGO, akkor frissítettem iGO 8-ra. Ez van most az SD-n. Már a licencekkel kapott regisztrációs számokat sem tudom, hogy hol vannak. Volt egy licencem Garminhoz is, iQUE 3600 készülékkel. De azt a licencet sem őriztem meg, leginkább azért mert nem tetszett a Garmin navigáció. Köszönöm a tanácsot. Marad az iGO 8.

#6
Nyilvános

Ahogy mutattam azért lehetnek különbségek a 2009-es és a 2018-as térkép közt.. 😀
(csakhogy nem az előbbi javára)
(és autós térkép mellett turista térképek is vannak)

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz