win essential ….live mail

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Üdv mindenkinek!
Talán segít valaki.
Mindig is a windows live mailt használtam. 
Most legyalultama  gépem, és nem engedi felrakni   megnéztem  a windows honlapon január 20. megszűnt, na bravo.
Hogy tudnám visszacsalogatni mit kellene letöltenem hogy engedje a win. essential s azon belül a mailt?
Nagy segítség lenne anyukám csak ezt tudja használni, előre is köszönöm  annak aki  segít rajtunk, köszönöm!

8 válasz

Nyilvános

 A wlsetup-web.exe helyett a wlsetup-all.exe-t kell leszedned, az nem a leállított szerverről szedi. .Küldök privit.

#
Nyilvános

 Szia.
Tipp: nézd meg van-e online webes elérhetősége..

#1
Nyilvános

https://support.microsoft.com/hu-hu/help/18614/windows-essentials

#2
Nyilvános

@Pimi: Ezt most miért…?
@Zsiga: A live mail nem csak az Ms-féle mail fogadására volt jó (aminek természetesen van online elérhetősége), hanem egy általános mail olvasó – egy kattra (vagy automatikusan) minden fiók egy helyen. Ez volt benne a jó. Sajnos csak volt…
 
@Vili :  a live-mail-nak soha nem volt külön offline telepítője, sőt magának az Essentials csomagnak sem. Csak a telepítő rutint lehetett letölteni, a telepítés online történt Ms szerverről. Mivel a szervert leállították – nem telepíthető.
 
Magam is hasonló cipőben járok. A thunderbird (a mozilla hasonló levelezője) nekem nem jött be, más pedig – pláne ingyenes – nemigen van. A hülye Microsoftnak van pofája a Posta nevű alkalmazást ajánlani a Live Mail helyett, amitől amúgy egyszerre kapok síró-, és röhögőgörcsöt. Ez a Posta nevű alkalmazás gyönyörű példája annak, hogy miért szar egy UWP app, egy hagyományos win32-es PROGRAM-mal szemben.
Én most fogok tiszta telepítést feltenni a creators update alkalmával. Azt tervezem, hogy a Live Mail helyett (megszegve magamnak tett “tisztaszoftver” fogadalmamat) veszek virágboltban egy office csomagot, és az Outlook-ot fogom használni. Ők elvették tőlem a Live Mail-t, és nem adtak helyette semmit – nem lesz lelkiismeret furdalásom. (amúgy van hivatalos Office példányom, de csak otthoni Word-Excel, abban nincs Outlook, sajnos. Talán, ha kifogok akciósan egy egyéves Office 365-t, megveszem).
 

#3
Nyilvános

@KoLaMan: Bocsi, nem néztem eléggé körül.

#4
Nyilvános

@hefter : Köszi, tudok erről a telepítőről, ha jól rémlik külön le lehetett szedni minden nyelvre (azért tegyük hozzá, NEM hivatalosan). Még tavaly év vége felé keresgéltem (próbáltam előrelátó lenni) egy teljes telepítőt, de nem találtam, még sima angolt sem. Pontosabban, ahol találtam “valamit” – onnan inkább nem szedtem le (van bennem némi egészséges paranoia).
Privi nem jött, de kérlek ne fáradj, kétes eredetű cuccot soha nem teszek fel.

#5
Nyilvános

Innen felrakhatod_ https://csillagpor.hu/remek/programok/windows_live_essentials#csillagpor . Simán felment! Teljes offline telepítőcsomag.

#6
Nyilvános

Azt kell mondjam a fentiek alapján, az interneten valóban ott van minden, csak keresni kell (tudni).
Köszönöm Vili nevében is, de már beleéltem magam a virágbolti Outlookba, és nem mellékesen tény az is, hogy ezt a Live Mailt 2012 óta nem fejlesztik – voltak már eddig is apróbb rejtélyes gondjaim vele. Azért elteszem a telepítőt persze, hátha lesz síró ügyfél…

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz