Win7 Update letiltva

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Tiszteletem!
Win7-esem bekapcsolás után egy percen belül feltornázta magát 100% processzorhasználatra, és úgy is maradt, lassú lett, szinte üvöltött. A frissítések beállításánál először nem kértem a frissítéseket, semmi nem történt. Utána letiltottam az Udate-t a rendszereszközök környékén és láss csodát, normálissá vált a masina, csendes lett, sebessége is normalizálódott, mikor nem volt dolga, pihent. Minden rendben, csak hát ez nem az igazi, ha ritkán is, de kaptam frissítéseket, le is töltöttem azokat. Üzemszerű állapot lenne az engedélyezés, de akkor meg nem működik rendesen, pörög, terheli a processzort, lassú. Hogyan javítható az Update? Olvastam az ide vonatkozó cikket, de nem találtam “menü-pontot” problémámra.
Várom szíves válaszukat.
Üdvözlettel  

4 válasz

Nyilvános

Csinálni kell egy tiszta telepítést , lehetőleg olyanról melyekben bele vannak integrálva a frissítések. Időt és energiát lehet így megtakarítani , jobb és gyorsabb , mint a hibakeresés.

#1
Nyilvános

A telepítésem eddig is tiszta volt, az idők elejétől több száz frissítést “megevett”, de hogy most jött a win10, azt letitottam, azóta vacakolódik. Újból nem fogom telepíteni a Win7-et, hogy idővel megint bekavarjon valami. Kikapcsolva (letiltva) marad az Update és a MS pedig csináljon magával azt, amit gondolok.

#2
Nyilvános

Ha mégis rászánod magad az újratelepítésre akkor az Enterprise verziót tedd fel, arra nem jöhet a win10 upgrade.

#3
Nyilvános

Köszi !
 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz