Magától bekapcsol a laptopom (win10)

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy a teljesen kikapcsolt gép az éjszaka közepén bekapcsol magától. De többször észrevettem már, hogy az utazás során is bekapcsol magától  táskában.

5 válasz

Nyilvános

A Win 10 “csodákra képes”! Bármilyen indokkal bekapcsolja a gépet!!!! Nálam az asztali gépet kapcsolgatta be alvásból, nem találtam meg az okot, azóta nem teszem alvásba.
A laptopot ha ki van kapcsolva, nem kapcsolja be, de alvásból azt is bekapcsolta, …… Most nem kapcsolom azt sem alvásba, de gondolkodom a Win 8.1 visszaállításáról, mert az nem csinált ilyeneket, és stabilan, jól működött.

#1
Nyilvános

 
Főkapcsoló leállítás. És ezután ébresztette fel! 

 

#2
Nyilvános

Ez így érdekes, mert akkor nem felébresztette. Viszont, ha sérült a power.cfg a gépeden, lehet, hogy a leállítás nem leállít. Emellett hardverek képesek még felébreszteni a gépet. Az eszközkezelőben végig kellene menni a hardvereken és megnézni melyiknek van engedélye, és letiltani, ha nem feltétlen szükséges az adott hardverhez ez az opció.
Szerintem.

#3
Nyilvános

Energiagazdálkodási lehetőségek->Speciális energiaellátási beállítások módosítása->Alvó állapot Itt nézd át a beállításokat, feltételezem hogy a felébresztési időzítők engedélyezésénél engedélyezve van a felébresztés és ezért kapcsol be.

#4
Nyilvános

Nem segített ez sem. Frissen telepített windwosom van. Az éjjel is bekapcsolt és utazás során a táskámban is.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz