Windows 10 csak az eszközkezelőben látja a külső HDD-t !

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Sziasztok !
Van egy LG usb külső  HDD amit a Win 10 csak a gépház/csatlakoztatott eszközöknél lát .Total Commander az nem látja . A kérdésem az lenne , hogy Win 10-en hogy lehetne újra látni rajta az adatokat  ? Valamint , hogy mi a hiba ? A válaszokat előre is köszönöm…
Imre Miklós

13 válasz

Nyilvános

Számitógép – jobb egér – kezelés – lemezkezelő. Nézd meg ott van e? Ha igen ,rendelj hozzá egy betűt.

#1
Nyilvános

Számítógép kezelés / lemez kezelés látja a gép ,de ferde vonallal át van csíkozva és azt írja , hogy nem lefoglalt . Valamint nincs betűjel hozzárendelve . 

#2
Nyilvános

Tegyél hozzá egy betűt.

#3
Nyilvános

Nem ajánl fel olyan opciót…..?

#4
Nyilvános

Akkor biztos ami biztos alapon a rajta lévő adatokat át kellene másolni valahova hogyha bármi történik, akkor ne legyen gond. Utána leformázni a lemezt (akár 10-l is ha engedi)  – ha nem akkor vegy egy másik gépen , v külső programmal. Ha ez kész akkor adat nélkül szabadon lehet garázdálkodni 😀 Megnézni így mit szól hozzá a 10.

#5
Nyilvános

Hogy másolod át ha semmit nem lát ???

#6
Nyilvános

Más gépen se?

#7
Nyilvános

Másik sem….

#8
Nyilvános

”  A kérdésem az lenne , hogy Win 10-en hogy lehetne újra látni rajta az adatokat ” – az én értelmezésem szerint, ez a mondat azt jelenti h valahol már látszott az adat (akár 7 , xp, Linux). Akkor most van adat v nincsen adat?

#9
Nyilvános

Most nézem h csak egy része ment át az irománynak,,,,,
,,,, mert ha van/volt és semmi nem látja , akkor egy live rendszerrel (a Linuxokat lehet így is használni)  , nem igényelnek telepitést ( de van win is) – ki lehet menteni.

#10
Nyilvános

Ok ! Köszönöm !

#11
Nyilvános

Elég egy egyszerűbb bootolható lemezkezelő progi. Én a “live” image-ekkel csak szívtam, bár lehet, nem megfelelőt használtam.

#12
Nyilvános

Vedd ki a HDD-t a házból és kösd be úgy a gépbe lehet hogy a ház elektronikája romlott el ha így se látja lehet a HDD romlott el.

#13

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz