Windows 10 enterpriseról átállás

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok. A Windows 10 aktiválás cikknél olvastam ,hogy az enterpriset nem ajánljátok itthonra és cseréljük le. Én kérdeztem egy srácot aki erre mutatott rá ,hogy ezt rakjam fel, nem is néztem utánna gondoltam ért hozzá. Enterprise 2015 LTSB. Az a helyzet ,hogy már felraktam a sims3-at az összes kiegészítővel ami órákig tartott meg még 1-2 játékot stb. ráadásul 1 partición van minden. 😀 Újra telepítés nélkül megoldható ,hogy átáljak másik verzióra? Vagy nagy baj ,ha ennél a verziónál maradok? Mondjuk nekem elég gyengén muzsikál eddig, állandóan nézi az aláírást, azt újraindítással tudom kiküszöbölni ,de így az avast pl. nem indul. Ja és a kms-es aktiválás sem sikerült, megcsináltam mindent és a végén meg azt írta ,hogy a kms-hez nem sikerült kapcsolódni.

4 válasz

Nyilvános

Takaríts le mindent, és telepítsd újra a Pro verziót. Előtte oszd fel a merevlemezt “C”-re, és “D”-re, és a játékot telepítsd a “D”-re.

#1
Nyilvános

mivel más ez az enterprise verzió? miért nem jó ez nekem itthonra?

#2
Nyilvános

Azért, mert fölösleges!

#3
Nyilvános

a multiple verzió is fölösleges? az miben más? mert most még ez is elég új az ncore-on. 🙂 vagy inkább maradjak a pro-nál?
 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz