Windows 10 pro ból enterprise

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Nos,ha van egy windows 10 pro-m telepítve de vèletlenül telefonos aktiválásnál sokadik beírásra jó lett egy kód,aktivålás után mint kiderült enterprise kód volt így most a pro windowsom enterprise lett,ami állítólag a prot enterprisère konvertálja,így ha szereznèk egy pro aktiváló kódot,akkor ez vissza felè is működhetne? Vagyis enterprisèből pro lenne,vagy így nem működne? Ès most,higy enterprisèm van így valamiben hiányt fogik szenvedni? Èn pl játszok a gèpen meg ilyesmi,vagy csak kevesebb nekem felesleges funkció van  az enterprisèn,mint amit én ki használnèk,de a többi átlagos felhasználói dolog viszont ugyan úgy működik?

3 válasz

Nyilvános

Azt hiszem, visszafelé nem megy.  Az Enterprise vállalati verziónak lett szánva, kicsivel több hálózati funkcióval. A te szempontodból tök mindegy, hogy melyik van fent, semmi nem fog hiányozni, nem fogsz különbséget látni.

#1
Nyilvános

Oké,köszi a választ,meg nyugtató.Majd át olvasom kíváncsiságból,hogy miket tud az enterprise.De a lényeg,hogy ugyan úgy használhatom bármire mint a pro vagy a home verziót 🙂

#2
Nyilvános

Az enterprise többet tud mint a másik két verzió. Jobban jártál.

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz