Windows 10 telepítés

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
Adott egy Samsung laptop gyárilag telepített win8-al,amit tudtam ingyen frissíteni 8.1-re és később 10-re is,ami megmaradt eredeti windowsként.A gépen a szokásos gyárilag lefoglalt partíciók vannak.Eddig az újratelepítése úgy zajlott,hogy recovery menüben visszaállítottam az eredeti gyári 8-as rendszert,majd miután felrakott minden update-t tudtam frissíteni 8.1-re.Ez gyakorlatilag több óra volt! Most hogy már win10-et használok el akarom kerülni a következő lépcsőt ami ugye azt jelenti hogy a 8.1 is felrakja az összes szükséges update-t,na már most nem akarok 3 napot szarakodni egy újratelepítéssel viszont ha már megvettem szeretném megőrizni az eredeti rendszeremet,nem akarok warezt! Hogy tudom ezt megoldani? Köszönöm előre is a segítséget,sziasztok!

3 válasz

Nyilvános

Ha egészen biztos vagy abban, hogy SOHA nem akarsz már 8/8.1-et használni, akkor rögtön felteheted a windows10-et, és előtte a merevlemezt tisztára is radírozhatod (ezután nem lesz több gyári recovery!). Mivel egyszer már aktiváltad a win10-et, telepítéskor ne adj meg kulcsot, így miután feltetted, magától aktiválódik majd.

#1
Nyilvános

Már nem szeretnék visszatérni 8-ra. És melyik verziót rakjam fel?
Van a 10-esnek online telepítője,az elvileg leellenőrzi a rendszert ha jól tudom hogy melyikre vagyok jogosult,vagy rosszul tudom?És azzal tudok teljes telepítést is csinálni ha jól emlékszem,nem pedig csak frissítést.
 

#2
Nyilvános

Megnézed h most melyik rendszered van és azt telepíted. A másik pedig ez : https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
 

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz