windows 10 telepítése ssd csere után

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Frissítettem Windows 10-re. Kicseréltem a merevlemezt ssd-re. Mi a teendőm, ha újra aktivált Windows 10-et szeretnék? Ismét telepítenem kell a Win 7-et és arról frissíteni, vagy van egyszerűbb mód is? Köszönet a válaszért. 2016. 01. 20. szuzolt

5 válasz

Nyilvános
Profile photo of Cartman Staff 2016/01/20

Nem kell újra feltenni a hetest, kezdheted egyből a Win10 telepítésével. Simán aktiválni fogja magát automatikusan a 10-es, mert azon a gépen már egyszer aktivált volt. De a Win7 kulcsát is megadhatod neki telepítéskor (feltéve, hogy a megfelelő kiadást teszed fel).
 

#1
+1
+1
-1
Nyilvános

Vagy, a meglévő rendszert klónozhatod is az ssd-re.

#2
Nyilvános

Sziasztok!
Én is ssd vásárlás előtt vagyok. Az stimmel, hogy mehet a tiszta telepítés és aktivált lesz. De ezt a klónozást nem ismerem azt hogyan kell elvégezni? Ugyan arra az álapotra teszi mint a jelenlegi windowsom?
Köszi. Üdv.

#3
Nyilvános

@Oldant A klónozás azt jelenti, hogy a lemez tartalmát egy az egyben, érintetlen formában teszi át az egyik lemezről a másikra. Itt egy cikk, hogy hogyan:
http://dirtywindows.hu/2015/05/11/windows-rendszerek-klonozasa/
Annyi kiegészítés, hogy a cikkhez tartozó hozzászólásokat is érdemes elolvasni, felvetődik benne a különböző lemezmeghajtó méretből adódó kérdések megoldása is.

#4
Nyilvános

Köszönöm a választ!

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz