Windows 7 sony story station usb-n , hogyan kapcsolja a gép ?

+1
0
-1
Lezárt
Nyilvános

 Sziasztok ! Windows 7 Professional op. rendszer van a gépen . USB-n csatlakozik egy Sony Story Station 1.5 TB-os HDD . A kérdésem az lenne , hogy lehetne megoldani , hogy a gép kapcsolja ki és be a HDD-t ? Van rajta egy kapcsoló ami állandóan be volt kapcsolva és mikor bekapcsoltam a gépet akkor automatikusan kapcsolta a HDD-t ki és be.Most  nem sikerül sehogy sem beállítani.
A válaszokat előre is köszönöm…..:-)

3 válasz

Nyilvános

Szia.
Kérlek ne tedd fel ugyanazt a kérdést több helyen.Köszönöm.

#1
Nyilvános

Kiváncsiságból próbáltam utánanézni, de csak Samsung story station-t találtam.
De mindegy is, ha külső a tápforrás, akkor aligha tudja a számítógép ki-be kapcsolgatni a külső eszközt – esetleg a vezélrő szoftver leállítja a vinyót max.

#2
Nyilvános

Sziasztok!
Bocsánat de csak most jutottam gépközelbe ! Igérem nem fogom több helyen feltenni a kérdésem és azért is bocsi , hogy nem Sony , hanem Samsung . Az előző ugyan ilyen HDD azért ment tönkre, mert állandóan kapcsolgattam (legalább is én így gondolom). Így hát állandóan bekapcsolva hagytam és ahogy lekapcsoltam a gépet az ki is kapcsolta a HDD-t . Bekapcsolásnál pedig az alján a LED jelezte ,hogy a gép be is kapcsolta.Egyszer -egyszer amikor nem kapcsolta be a gép akkor ki kellett húzni az USB-ből és utána vissza.Én gondoltam ,hogy van valami opció a Win7-ben , amivel lehet szabályozni , hogy a gép kapcsolgassa , vagy sem ……! ?

#3

Ez a kérdés le van zárva