Windows Anniversary frissítés után a bejelentkező képernyőn nem jelenik meg a felhasználói fiókhoz beállított fotó.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

7 válasz

Nyilvános

Sziasztok! Előre is köszönöm a segítséget! Valaki megtudná mondani így gyorsban, hogy a Windows 10 Anniversary frissítés után az üdvözlő képernyőn az előző állapothoz képest miért nincs fotó, azt hogy tudom beállítani? Egyébiránt a Felhasználói Fióknál látszik a megjeleníteni kívánt fénykép. Így csúnya! Köszönöm!

#1
+1
+1
-1
Nyilvános

Kíváncsiságból kipróbáltam. Működik a dolog! A megváltozott startmenü bal oldalán legfelül, kiválasztandó a fiók, majd a fiókbeállítások módosítása. Azon belül pedig a kép tallózással, meg kell keresni a C meghajtóra pl. a képek mappába másolt, használni kívánt fotót. amikor ez megvan, illene látszani az új fiók fotónak. 

#2
Nyilvános

hugabi: köszönöm, magyon hálás vagyok! 😀

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Sziasztok!
Sajnos nekem is ugyanez a problémám szűz telepítés után. Semmilyen általam ismert módon nem sikerült beállítani a szokásos képem a bejelentkezési képernyőhöz. Egyébiránt a háztartásunkban több laptop is üzemel Windows 10-el. Ezekből két gép az én használatomban van. Sajnos ezekk özül egyikre sem sikeült közvetlenül ráfrissíteni a már várt 1067-es anniversary update-t.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlet: Istvan53

#4
+1
+1
-1
Nyilvános

Ha úgy állítod be a gépet, hogy a használatához kérjen jelszót, akkor van profilkép, ha ne kérjen, akkor nincs.  🙂

#5
Nyilvános

Uraim, köszönöm a válaszokat, a segítséget! 😀

#6
Nyilvános

Bizonyám… Eddig galád módom mutatta, hogy kinek a jelszavát nem kéri (netplwiz beállítással), azonban ennek vége, az új anniversary kiadás egy hatalmas feature segítségével elrejti ezt! Ja, nem, mert belépés után látható – mindegy na, akkor is óriási újítás… 🙂

#7

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz