Windows CE 6.0

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok. 
 
A kérdésem az lenne, hogy a gépkocsiba szerelhető navigációból, ami win CE 6.0 alapú
1, hogyan nyerem ki, hogy mi a szoftver verziószáma?
2, hogyan tudok skint vagy ikont cserélni? 
3, ha nem megy, hogyan tudok rá androidot telepíteni? Halottam, hogy az s100-as szoftverre lehet s150-et telepíteni, de nem tudom hogyan és mi módon. 
 
Nagyon köszönöm, remélem tudtok segíteni. Csaba
 

7 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános

Ha MIPS procid van, felejtős az összes módosítási kísérlet 🙁

#
+1
+1
-1
Nyilvános

Az 1.- és 2. – a program ismerete nélkül nem megválaszolható, a 3. kérdésre: sehogy! Nem ugyanarra a hardverre alapul a Win Ce és az Android.

#1
Nyilvános
  1. Tulajdonképpen milyen programra érted a kérdést?
  2. Ez a kérdés feltételezi hogy valamilyen navigációs program van a gépen. A válaszhoz ismerni kellene a program nevét,verzióját és a felbontást.
  3. Lásd fent..
#2
Nyilvános

Sziasztok, köszi a válaszokat. A navin Igo 8 van jelenleg a pontos verziót meg kell néznem. Illetve az sd kártyán is lehetnek infók, azt is megnézem és jelentkezem.  Köszi az eddigi segítséget! Jelentkezem majd ahogy tudok. 
 
Az Androidra átállást az xda-developers–en láttam egyébként . Van egy KoTiX nevű modder és ő csinálta meg az átmoddolást. Azt valóban nem tudom, hogy a hardver milyen, de igen, gondoltam, hogy nem olyan egyszerű a sztori. Pedig én csak egy mutatósabb menüt szeretnék. 🙂

#3
+1
+1
-1
Nyilvános

Skineket találsz a neten, azt le lehet cserélni.

#4
Nyilvános

Sziasztok!
Zsiga68  – Az Igo8 verziója 8.3.5.231128, legalábbis a névjegyben ezt írta ki nekem,  a felbontásom 800×480-as, ennyit láttam mindössze. 
pimi  – kerestem, de nem nagyon találtam skineket, tudnál segíteni? Köszi

#5
Nyilvános

Még annyit szeretnék mondani, hogy ez egy 2 din méretű autós multimédiás navigáció, tehát nem az ablakra szerelhető navi. A másik dolog, hogy én nem a navigáció skinjét szeretném lecserélni, hanem a windows ce 6.0 skin-jét, mert az nem tetszik és az első hozzászólásom kérdése is erre vonatkozik. Elnézést ha félreérthetően írtam le. 

#6

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz