Windows telepitése

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Egy most vásárolt Aspire E15 laptopra szeretnék feltelepíteni egy windowst , viszont sem dvd-ről sem usb-ről nem jön be a telepítés , csak a linpus linux dse az sem indul el mert valamilyen localhost jelszót kér … hogy lehetne rá feltenni egy windowst ?

5 válasz

Nyilvános

Valószínűleg csak a hdd van booteszközként engedélyezve. A bootmanagerrel (többnyire F12) jelöld ki az USB eszközt, vagy DVD-t.

#1
Nyilvános

1 HDD ….
2 NETWORK BOOT-IPV4…..
3 NETWORK BOOT-IPV6….
csak ez jelenik meg a hdd van kijelölve , induláskor egy gnu grub nevű ablak jön fel ahol Linpuis Linux és create a bottable USB disc jön fel , egyik el sem tudom inditani 
Ez valami Linpus Linux Lite verzio de nem tudom elinditani lefut a program és valami localhost jelszo felhasználot kér . hogy lehet erre windowst tenni ?
 

#2
Nyilvános

F2 a beállítások menü, ha nem tudsz belépni és ha nem jár garancia vesztéssel, akkor azt javaslom, hogy ki kell venni a hdd-t és egy másik gépen törölni róla a gyári particiókat a boot-tal együtt.

#3
Nyilvános

Ez a probléma, hogy nem látj a hdd-n kívül semmiféle eszközt. Próbáld meg a bios-ban engedélyezni az usb-s eszközöket. A Linuxot felejtsd el, az már egy, a hdd-ről elindult rendszer. A rendszer betöltődése előtt kellene tudni beavatkozni.

#4
Nyilvános

Bios-ban nincs veletlenul letiltva a Boot Menu? ha igen, engedelyezd. (F2->Main->Boot Menu->Enter->Enabled->Enter)

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz