Kérdezz, Felelünk!

Vírusírtó letöltés

0

Üdv!

A letöltésekben nem találtam ezért gondoltam megkérdezném hogy nem tudnátok-e feltölteni egy jó vírusirtót mint pl az ESET? Hasonló kondícióra gondoltam mint az MSDN rendszerek esetében. Mert ugye nagyon sok a tört  verzió ami nem frissül vagy nem keres, esetleg a feltörők teszik tele trójaival. Comodo Internet Security-t használtam ami egy nagyon jó kis program de sajna kérdezés nélkül kinyír minden kulcsgenerátort vagy törést mint ‘hacker tools’, ezért szinte semmit sem tudok telepíteni mert azonnal tönkrevágja és be sem lehet zárni mint minden valamire való vírusirtót. A beállításokra pedig nem hallgat hiába adom meg mint megbízhatót. 🙂 Az Avira sem lenne rossz talán de arról meg azt hallottam hogy online játék vagy filmnézés közben is minden már programot férrelökve riadóztat, ráadásul  ha jól tudom az csak keres de nem irt. A Kaspersky amellett hogy megeszi a gépemet tehetetlen volt egy rakás rootkit-tel szemben amit az unhackme és a malwarebytes gond nélkül megoldott, igaz ezek közül csak a malwarebytes bír komolyabb valós idejű védelemmel de ez is elég agresszív. Az ESET-tel viszont semmi gondom nem volt. Persze pár év után az is kinyírja magát és összeomlik, de addig jól teszi a dolgát.

Újra akarom rakni a rendszeremet és a második telepítés lenne a vírusirtó, de nem akarom az eddigieket használni már mert sokszor önfejűek és teljesen megbízható és régóta futó alkalmazásokat is megfektetnek.

Beküldve: 2013/09/24
Profile photo of Gnor
Gnor
Hírnév: 31
2

Hali!

 

Miért nem használsz ingyenes változatot pl. az AVG-ből (szinte minden gyártó kiad ingyeneset amúgy)? Vírusirtót nem éri meg igazából törni, meg “megpróbálni átvágni”, mert – mint ahogy te is írtad -, nem frissül, teletehetik mindenféle “finomsággal”, hasonlók. Én nem ajánlom, hogy törtet használj, de lehet, hogy valaki megcáfol majd azért. 🙂

Beküldve: 2013/09/24
Profile photo of Courage Courage
Courage Courage
Hírnév: 166
1

Az Eset-et le lehet tölteni a http://www.eset.hu/letoltes hivatalos oldalról,felhasználó név-jelszót havonta igényelhetsz ha ellátogatsz http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056 oldalra és akkor eredeti lesz!

Beküldve: 2013/09/24
Profile photo of vlali
vlali
Hírnév: 53
0

Az AVG-t régen próbáltam és nem a legjobb. Az ingyenessel az a baj hogy megmutatja hogy hány vírus van a gépeden aztán közli hogy csak akkor hajlandó leirtani ha megvásárolom a pro verziót.

Az ESET 30 nap után lejár és tulajdonképpen ki kéne bogarászni a rendszert hogy hová rejti a bejegyzést miszerint már futott ingyenes és lejárt ESET a gépen. Havonta ezt eljátszani nem egyszerű.

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of Gnor
Gnor
Hírnév: 31
1

Próbáld ki a Panda Cloud-ot. Nem hallottam még panaszt róla.

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of hodand
hodand
Hírnév: 105
1

Valami félreértés lehet de ha letöltöd és aktiválod,nem kell semmit tenni a bejegyzésekkel,csak figyelni kell a dátumra.Az ablakon tudod regisztrálni akár néhány nappal korábbanis deha lejár,aregisztrációs ablak megnyílik csak be kell írni az emailban kapott adatokat,a dolgod csak annyi hogy kitöltesz egy űrlapot névvel és emal címmel!

 

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of vlali
vlali
Hírnév: 53
1

én megdöbbenve olvastam egy két észrevételedet, most nem akarok idézgetni csak röviden reagálnék szerény tapasztalataimmal.

A tört verzióról nekem is megvan a véleményem, tehát az felejtős, a Comodo szintén felejtős amint azt te is észrevetted.

Ha sok patchet meg keygent használsz akkor alapból felejtsd el az AVG-t!

Nem tudom kitől hallottad ezeket az AVIRA-ról de azt gyorsan felejtsd el, és nem csak keres hanem írt is, ráadásul a legkevesebb a fals riasztása, talán az egyik legnagyobb tapasztalatuk nekik van, attól meg hogy nincs benne magyar nyelv nem kell megijedni mert elég egyértelmű/logikus/egyszerű a felülete, ráadásul egyébként hozzá sem kell nyúlni mert úgy jó ahogy van alapértelmezetten, ha meg is fog valamit csak feljön egy ablak rákérdezve hogy eltávolítod e, ha nem nyomsz semmit akkor alapból blokkolásra kerül de a beavatkozásod nélkül nem távolít el semmit!  //Én ezt használom és javaslom is//

A Malwarebytes-nak ugye meg csak akkor van valós idejű védelme ha beregelted, de ez könnyen megoldható, az hogy agresszív egyáltalán nem mondanám, nagyon értik ott is a dolgukat, talán a legjobban, szinte 0 falsriasztás, épp ezért ha neked pl a Malwarrebytes meg az Avira is jelez valamire akkor ott már elgondolkodnék a helyedben hogy tényleg lehet veszélyes az a keygen vagy bármi.

Én ESET-et még életemben nem ajánlottam senkinek és nem is fogok, az sztem egy balESET 😀

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of Criosphinx
Criosphinx
Hírnév: 1,128
1

Gnor, nem tudom, mikor láttad azt, hogy az AVG nem enged vírust letörölni a Free verzióban, mert ez nem igaz! 😉 Én is azt használom jelenleg, és gyakorlatilag mindent tud, mint az IS, de tűzfal például nincs benne, meg ilyesféle apróságok.

Criosphinx válaszára reagálva: a keygeneket, és ahhoz hasonló dolgokat valóban nem komázza, de nem kell megijedni, át lehet engedni a védelmen az adott elemet, vagy hozzá lehet adni a kivételekhez. 🙂

 

Én speciel nagyon szeretem és ajánlom is az AVG-t, bááár… az való igaz, hogy a gyengébb (Celeron is társai) gépeket azért meg-meg tudja akasztani néha.

 

Ha érdekel esetleg, itt tudod letölteni: http://www.avg.hu/index.php?viewpage=FreeDwlPage

 

Üdv. 🙂

 

 

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of Courage Courage
Courage Courage
Hírnév: 166
1

Nem láttam sehol említeni az “Avast” free verzióját, ami teljeskörü védelmet nyújt egy egyszerű regisztráció után egy éven át.

Egy újabb regisztrációval mindig egy újabb évig működik. Én ezt használom és nekem nagyon bevált.

Innen lehet letölteni:   http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avast_free_antivirus_8.0.1483.html

A leírása:  “Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, IM,valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés időpontját, az online adatbázis frissítését, az állandó védelmet és annak hatékonyságát. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes, regisztrálás után pedig 1 évig a használtató.”

Csak ajánlani tudom.

 

Üdv: Zotya55

Beküldve: 2013/09/25
Profile photo of Zotya55
Zotya55
Hírnév: 58
0

Én pl szándékosan meg sem említettem az Avast-ot, attól függetlenül hogy ingyenes, én sztem az Avastot egy kicsit túl tömték minden szarsággal, most komolyan mondom ha nincs a free verzióban is vagy 8 ilyen olyan védelem akkor 1 sem, ez az igazi parasztvakítás, most komolyan mi az hogy p2p védelem könyörgöm(most ez jutott az eszembe) teljesen fölösleges nem kell külön figyelni a klienst még plussz egy modullal, ha teszem azt p2p-ről érkezik valami adat a gépedre és “írás” vagy “olvasás” vagy “végrehajtás” történik akkor azt ugyanúgy lecsekkolja az antivírus motor is, röviden ennyi.

Én még valamikor a 7-es verziót használtam és meg is reccsentettem vele a másodlagos rendszeremet, hozzáteszem szándékosan kísérleteztem tesztképpen, egy rosszindulatú oldallal ahonnan azonnal letölt valami szart és ha jól emlékszem a böngésző és az explorer.exe is hazab@szódott, még érdekességképp van egy kressz programom direkt félretéve(tesztképp) 2012-es olyan kémprogram van benne ami létrehoz egy log fájlt a Roaming mappába amibe folyamatosan naplózza a meglátogatott oldalakat és ID-ket is egy svhosl.exe fájllal fut (de erről már írtam a régi oldalon), ezt simán benyalta akkor az Avast és az AVG is ha jól emlékszem az MSE is engedte települni, amikor már futott észrevette de törölni nem tudta a svhosl fájlt mert akkor azonnal kék halál történt.

Én azért vagyok Avira párti mert még soha nem hallottam olyat baráti körömből akinek az volt fenn megreccsent a gép!

Nyilván azért egy malc0de.com -on biztos lehetne olyat találni amihez az Avira is kevés, de sztem simán top 3-as védelem, AZT AZ OLDALT CSAK ÉRDEKESSÉGKÉPP ÍRTAM, NEM TANÁCSOLOM SENKINEK!

Beküldve: 2013/09/26
Profile photo of Criosphinx
Criosphinx
Hírnév: 1,128
1

Nekem idáig az Eset Smart Security tetszett a legjobban azok közül amit próbáltam, ezt mindenkinek tudom ajánlani nyugodt szívvel. 1 évig volt a gépemen. A Malwarebytes soha nem talált utána semmit. Olyan viszont sokszor előfordult hogy nem tudtam programokat letölteni, mert jelzett, és azért mert csak egy toolbar volt a programba amit leakartam tölteni. Mindig ki kellett kapcsoljam ilyenkor. Nagyon könnyű program szerintem, nem fogta vissza a gépet.

Avira, ez is sokáig volt a gépemen. szerettem. Viszont ha nem töltöm le a Malwarebytest akkor soha nem jöttem volna rá hogy bizony beengedett 8 db kis kártevőt.

Panda Cloud ez is fél évig volt a gépen. Ez teljesen hangtalan, reakciómentes egy program. Teljesen jó volt nálam, ezután a Malwarebytes soha nem talált semmit.

Most a Bitdefender ingyenes változata van fenn a gépemen 1 hete. Tegnap felraktam a régi gépemre is. Lecseréltem a Panda Cloud-ot. A pandáról azt írják hogy egy habkönnyű vírusirtó ami nem fogja vissza a gépet. Hm én meg azt vettem észre hogy a régi gépem könnyebben fut ezzel a Bitdefender free-vel. Szakértő nem vagyok, de azért érzem a különbséget.

Több helyen is megnézegettem a teszteket és igazából a Bitdefenderről jókat írnak. Elméletileg jobb mint az Avira, AVG vagy az Avast. Egyébként érdemes megnézni a vírusirtó teszteket.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372369,00.asp

http://www.av-test.org/en/tests/home-user/

üdv. kellemes napot..!

 

Beküldve: 2013/09/27
Profile photo of abcd
abcd
Hírnév: 30