Kérdezz, Felelünk!

Windows 8 aktiválás

0

Sziasztok!

Lenne itt egy kis kérdés:

Jelenleg Windows 8 Enterprise-t használok. Sok helyen utánanéztem, hogy mivel tudnám aktiválni. ELőször ráakadtam olyan eszközökre, amelyek KMS aktválók voltak. Ezekkel csak 180 napos licenszet tudtam szerezni. Ezért utána néztem tartós aktiválásnak, és találtam egy másik aktiválót, amyelynek K.J Activator volt a neve. Ezen belül volt egy opció, a Pirate Activation, amellyel tartósan lehet aktiválni a rendszert. Habár az interneten úgy hallottam, hogy a tartós aktiválók, nem “igazi” aktiválók, mert ezek csak látszólagosan aktiválják a rendszert, és úgy tudom, hogy így 90 nap után akár aktiváltam akár nem, le fog járni a licensz, meg frisssítéseket sem fogok kapni. Mindenhol azt mondják, hogy csak a KMS aktiválás az egyetlen jó megoldás. Szóval akkor most van út “valódi” tartós aktiváláshoz? Mit javasoltok hogyan/mivel aktiváljam most a rendszert?

Címkék:
Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of frontrunner94
frontrunner94
Hírnév: 0
-1

A Pro. aktiválása sokkal könnyebb:

Tartósan csak telefonos aktiváció létezik, használd ezt: http://dirtywindows.hu/2013/03/31/microsoft-toolkit-2-4-3/

Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of AntiVirusMan
AntiVirusMan
Hírnév: 797
0

Nézd meg ezt: http://dirtywindows.hu/discussion/topic/windows-8-aktivalasa/

Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of AntiVirusMan
AntiVirusMan
Hírnév: 797
0

Telefonos aktiválás menete

 

Nyiss Parancssort rendszergazdai jogosultsággal.

Új kulcs: slmgr.vbs -ipk PF9TR-KNB98-T7JPF-TWF8W-F3G7C

Gépet kikapcsolni, internetkábelt kihúzni, a gépet bekapcsolni. Rendszer majd aktiválás – telefonos aktiválás, zöld számot tárcsázni. A kapott kódokat beírni.

Újraindítod, örülsz!

Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of AntiVirusMan
AntiVirusMan
Hírnév: 797
1

Ha jelenleg is az Enterprise-t használod akkor a végleges telefonos aktiváláshoz a következöt kell tenned:

1. Nyiss egy parancssort rendszergazdaként (Win gomb+x)

2. Másold be a következő parancsot:

 

slmgr -ipk 9DQQF-NP286-6HTK4-7Y94T-4M2K2

 

(AntiVirusMan által megadott kulcsot az MS már blokkolta!)

(Ez a parancs le fogja cserélni a régebbi kulcsodat, kilövi az aktivátort)

Ha Win(EnterpriseVL rendszered van akkor a következő parancsot:

slmgr -ipk 8M9BN-YB7W9-YV3VJ-7WMGG-MKH3V

 

3. Várd meg még feldob egy ablakot, hogy a kulcsot elfogadta.

4. Rendszergazdai parancssorban add ki a következő parancsot:

 

slui 4

 

Nem szükséges a netet kihúzni!!

5. A felugró ablakban kiválasztod az országot és telefonálsz. A megadott magyar ingyenes telefonszám mobilról is ingyenesen hívható. Ha megy az angol akkor skype-ról is indíthatsz hívást, de ott országként Angliát vagy az USA-t kell kiválasztanod.

6. Beírod a kapott kóddokat, aktiválod és lesz egy tartósan aktivált rendszered

 

Ne feljtsd el a kulcsot és a kapott kódokat elspájzolni, mert a segítségükkel bármikor újra tudod a gépeden telepíteni a rendszert, vagyis akkor már nem kell telefonálni!!

Az általam megadott kulcs jelenleg még nincs blokkolva. Arra viszont nincs semmilyen garancia, hogy a bejegyzés közzététele után 10 perccel még használható lesz. Akkor egy másik kulccsal kell próbálkozni!

Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of kabala
kabala
Hírnév: 2,015
0

kabala: az általad leírt módszert nem ismertem, köszönöm!

A kulcsokat hamar kivonják a forgalomból, esetleg nem tudsz egy jó “lelőhelyet”, amit rendszeresen frissítenek, nagyon hálásak lennénk? 😉

Beküldve: 2013/07/06
Profile photo of AntiVirusMan
AntiVirusMan
Hírnév: 797
0

Sziasztok!

Sikerült aktiválnom egy Windows 8 Enterprise-t telefonon, majd lementettem Advenced Tokens Manager-el. A kérdésem az lenne, ha a Microsoft blokkolja a kulcsot, attól nekem még működni fog, ha netalántán újra raknám a gépet, és vissza állítom?

Beküldve: 2013/07/14
Profile photo of Mailow
Mailow
Hírnév: 3
0

Mailow Avatárja

Mailow“kabala, 2013/03/28-09:18

Az MS blokkolt néhány kulcsot amit a telefonos aktiváláshoz lehetett használni! Még működő kulcsok > I T T < találhatóak!
(Azt meg kell jegyezni, hogy ha valaki egy működő kulcssal aktivál egy rendszert és a kulcsot utána blokkolják az már rá nincs hatással. Ez azt jelenti, hogy a rendszere továbbra is aktív marad és újratelepítés esetén is használhatja a már blokkolt kulcsot!)
Beküldve: 2013/07/14
Profile photo of abissus
abissus
Hírnév: 6,325
0

Köszönöm kabala! Még aktív volt a kulcs, így tudtam aktiválni telefonon, amit el is fogadott, gyors le is mentettem, hogy vissza tudjam majd állítani esetleges Win reinstall-kor!

Beküldve: 2013/07/14
Profile photo of Mailow
Mailow
Hírnév: 3
0

Mailow!

Ha telefonon aktiváltad a rendszert, akkor igazából nincs szükség az Advenced Tokens Manager-el történő mentésre!

Újratelepítés estén használd azt a kulcsot amivel most aktiváltad a rendszert. (Ha az MS közben blokkolja a kulcsot az már Téged nem fog érinteni, fogod tudni a gépeden ismét aktiválni a rendszert.)

Olvasd el az 1. válasz vastagbetűs megjegyzését!

Beküldve: 2013/07/14
Profile photo of kabala
kabala
Hírnév: 2,015
0

Magát a számot nem jegyeztem fel, csak beírtam, majd aktiválta, és utána mentettem le Advenced Tokens Manager-el, de gondolom így is működni fog, és nem veszik el az aktiváció, jól gondolom?

Beküldve: 2013/07/15
Profile photo of Mailow
Mailow
Hírnév: 3
0

Természetesen úgy is jó. Az Advenced Tokens Manager-el is vissza lehet állítani az aktiválást. Mind a két módszerrel aktiváltam már újra a gépet.

Beküldve: 2013/07/15
Profile photo of kabala
kabala
Hírnév: 2,015
0

Sziasztok!

Teljesen új vagyok Windows 8-ban. Feltelepítettem egy ilyent “Microsoft Windows 8 Professional x64 MSDN HUN VL” (ez a torrent neve, a hozzáértőknek biztos elég infó van benne)  és utána feltettem a KMSpico-t. Nekem a leírtak szerinti “token”-es ablak fel sem jött. Most az írja a termékinfó, hogy 2014.06.24-ig aktíválva van a Windows. A kérdés, hogy most akkor simán menni fog minden update meg frissítések stb. ? Vagy ezekkel még így is lehet/lesz probléma?

Köszi előre is!

Beküldve: 2013/12/26
Profile photo of Gutti
Gutti
Hírnév: 0
0

Nem valószínű, hogy probléma lesz. Az update-nek meg mennie kell.
Egyet viszont nem igazán értek. Miért nem egyből a 8.1-et telepítetted? A KMS-el aktivált rendszert nem tudod az “Áruház”-on keresztül frissíteni Win8.1-re (az update vagy a frissítést érted ez alatt?). Lemezről frissítés esetén pedig oda az aktiválás, aktiválhatod ismét. 😉

Beküldve: 2013/12/26
Profile photo of kabala
kabala
Hírnév: 2,015
0

Vettem egy laptopot a feleségemnek karácsonyra. És a gyári cuccokhoz csak Win8-as dvd adtak. Megnéztem melyik Win8-at töltötték le a legtöbben és azt toltam fel. 🙂 A feleségem csak netezésre, email-ezésre használja. Ja meg a telefonjával csinált képeket teszi fel a gépre meg facebookra. Erre szerintem bőven jó a sima Win8 is. A frissítés alatt az update-ekre gondoltam, nem arra, hogy Win8.1-re frissíteni. 🙂

Beküldve: 2014/01/01
Profile photo of Gutti
Gutti
Hírnév: 0