Bízd profira a céges logó tervezést

Bízd profira a céges logó tervezéstA mai világban már minden vállalkozásnak jelen kell lennie online valamilyen formában, ami általában vagy és saját honlapot jelent, vagy legalább egy céges Facebook fiókot. Ahhoz, hogy valódi cég benyomását lehessen kelteni, szükség van egy céges logóra.

Egy gyors internetes kereséssel rengeteg olyan weboldalt vagy programot lehet találni, ahol mindenki saját magának tud logót szerkeszteni, készíteni. Egy sikerre törő cégnek azonban ezek nem nyújtanak jó megoldást, hanem profi logó tervezésre van szükség.

A céges logónak egyedinek, a vállalkozáshoz kapcsolódónak kell lennie, és esztétikailag is tökéletes logóra van szükség. Ezeket az elvárásokat egy összekattintott logóval nem lehet elérni.

A profi logó tervező először is megfelelő tapasztalattal rendelkezik, aminek köszönhetően tudja, hogy milyen cégprofilhoz milyen logó illik. Pl. gyakori hiba, hogy az összekattintott logó túl egyszerű lesz, egyediség nélkül, vagy a másik véglet, túl bonyolultra, nehezen megjegyezhetőre sikerül. Egyik sem jó ezek közül, hanem pont az arany középutat kell megtalálni, hogy a logó egyszerű legyen, de mégis egyedi, könnyen megjegyezhető.

Az is fontos logó tervezés során, hogy olyan logó készüljön, ami minden felületen és méretben egyaránt tökéletes. Sokan csak a honlapra szükséges méretben gondolkodnak, de a logónak jól kell mutatnia egy névjegykártyán is, valamint adott esetben egy óriásplakáton is.