Porzsák pótlása a legegyszerűbben

Porzsák pótlása a legegyszerűbbenA porszívók használatának velejárója, hogy a porzsák kilyukad, vagy csak egyszerűen már annyiszor tisztítottuk ki, hogy nem lehet rendesen portalanítani. Ilyenkor a porzsák pótlása a megoldás, ami nem minden esetben szokott egyszerűen menni. Emiatt érdemes a porzsák rendelést választani.

Ha személyesen akarunk új porzsákot venni, akkor olyan esetben van erre reális esélyünk, ha népszerű és viszonylag új porszívóval rendelkezünk. Ha régi eszközünk van, amilyet már nem gyártanak, vagy ha keveset adtak el belőle, akkor a helyi kereskedők gyakran nem tartanak raktáron az ilyenekhez szükséges porzsákokból. Rendelni azonban szinte biztosan tudunk megfelelőt egy porzsák webshopból. Legtöbbször gyári porzsák is kapható online, de ha gyárit nem is találunk, utángyártott porzsákból szinte biztosan találunk megfelelőt pár perc keresés után. Az utángyártott porzsákok a gyárival megegyező méretre készülnek, csak nem a porszívó gyártója forgalmazza őket, hanem egy külsős cég.

Ha esetleg utángyártott porzsákot sem találunk, akkor sem kell feltétlenül kidobni a porszívót és újat venni helyette, hanem keressünk olyan univerzális porzsákot, amely megfelel a mi porszívónkhoz. Az univerzális porzsákok általában egyszerre több típushoz készülnek, ezért vásárlás előtt mindenképpen érdemes utána járni, hogy biztosan passzol-e a porzsák a porszívónkhoz.